Menu
kategorie
Knihy
Sedláčková, Hana - Technologie přípravy pokrmů 6

Sedláčková, Hana - Technologie přípravy pokrmů 6

0% (0 hodnocení)
Jazyk: český
Rok vydání: 2012
Vazba / Podoba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Sortiment:
Nakladatelství: JUDr. František Talián - FORTUNA
165 Kč
katalogové číslo: 0130009
EAN: 9788073731144
e-shop:
Vydavatel:JUDr. František Talián - FORTUNA
cena bez DPH:165 Kč
cena vč. DPH:165 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Jazykčeský
Rok vydání2012
AutorSedláčková, Hana
Vazba / PodobaBrožovaná bez přebalu lesklá
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze