Menu
kategorie
Knihy
Sedláčková, Hana - Technologie přípravy pokrmů 5

Sedláčková, Hana - Technologie přípravy pokrmů 5

0% (0 hodnocení)
Jazyk: český
Počet stran: 144
Rok vydání: 2009
Vazba / Podoba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Sortiment:
Nakladatelství: JUDr. František Talián - FORTUNA
165 Kč
katalogové číslo: 0096366
EAN: 9788073730260
e-shop:
Vydavatel:JUDr. František Talián - FORTUNA
cena bez DPH:165 Kč
cena vč. DPH:165 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Jazykčeský
Rok vydání2009
AutorSedláčková, Hana
Vazba / PodobaBrožovaná bez přebalu lesklá
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze