Menu
kategorie
Knihy
Holcombe, Dominic James - Prague Cuisine – Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Holcombe, Dominic James - Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

0% (0 hodnocení)
Jazyk: česky
Počet stran: 400
Vazba / Podoba: brožovaná
Nakladatelství: Sand Dune
Rok vydání: 2015
471 Kč
katalogové číslo: K206531
EAN: 9788026078203
e-shop:
Vydavatel:Sand Dune
cena bez DPH:471 Kč
cena vč. DPH:471 Kč
popis
parametry
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.

Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů - Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.

Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.